3 kilder til innføring i arbeidsgivers styringsrett

Den siste tiden har jeg jobbet publisert 3 ganske forskjellige typer innhold om som forklarer hva som ligger i arbeidsgivers styringsrett.

Først la jeg ute en liten tegnefilm som jeg hadde laget for å teste en enkel måte å formidle innhold på. Det tok noen timer å lage filmen, men selv var jeg ganske stolt. Du kan se dette lille juss i tegnefilms form på denne siden.

Så publiserte jeg podcasten med en av Norges fremste eksperter på området, Jan Fougner. I podcasten snakker vi om hovedinnholdet i styingsretten, og går gjennom en rekke illustrerende dommer. Siden dommer er historiefortelling blir det hele ganske underholdene, synes jeg! Du kan høre podcasten om arbeidsgivers styringsrett her.

Til sist – men langt fra minst har jeg endelig ferdigstilt en artikkel som har ligget halvveis skrevet i flere år. Endelig har jeg fått tid til å bearbeide, utvide, omarbeide og til slutt ferdigstille artikkelen om styringsretten. Artikkelen ligger på arbeidsrettsadvokaten.no og vil  gi deg en grundig innføring i temaet arbeidsgivers styringsrett.

Hvilken form for innhold liker du best? Jeg hører gjerne din mening!